حقوق بین الملل معاهدات

اصولا در  میان سیستم آموزشی حقوق بین الملل تسلط هرچه تمام بر روی بنیان های این رشته باعث قدرت استنباط واستنتاج در درک مطالب مربوط به این رشته می باشد . این بنیان ها که در نزد برخی به حقوق بین الملل کلاسیک نیز اشاره می گردد مباحثی از جمله منابع حقوق بین الملل ، تابعین آن دیگر کلیاترا شامل می گردد که یک از بحث های مهم این زمینه همانا منابع حقوق بین الملل و یکی از عناصر مهم معاهدات بین المللی هستند .

در عرصه داخلی امروزه کتابهای متعددی در رابطه با معاهدات بین المللی مورد نگارش قرار گرفته بعلاوه اینکه غالب کتابهایی که در مورد کلیات حقوق بین الملل مورد نگارش قرار گرفته اند بحث منابع و معاهدات حقوق بین الملل را مورد توجه نیز قرار داده اند . در این راستا حتی جزوات متعددی نیز از استاد کشور مورد تهیه قرار گرفته است که مراجعه به هریک بر اساس هدف خواننده امکان پذیر است .

اما آنچه باعث تمایز کتاب حقوق بین الملل معاهدات استاد فلسفی از دیگر آثار می گردد نوع سبک نگارشی ایشان در این کتاب و زاویه بررسی به مقوله معاهدات است . استاد در این کتاب پس از ترسیم چهارچوب های اصلی معاهده در فصول ابتدایی در ادامه با نگاهی تحلیلی وارد مقولات اصلی کاربردی در مساله معاهدات می گردند و به قدری در این تجزیه و تحلیل پیش می روند که واقعا مبحثی را ناگفته نگذارده و اثر را جامع می آفرینند . از جمله نتایج جانبی اثر ایشان کمک به خوانندگاه در آشنایی با واقعیت اجرایی منابع حقوق بین الملل و دریافت یک معیار قابل اعمال در بسیاری از مباحث مربوط به منابع حقوق بین الملل است که به نوبه خود در درک آسانتر سیستم های دیگر منابع حقوق بین الملل به شما کمک خواهد نمود .

موضوعی دیگری که اثر استاد را به نوعی متمایز می سازد بررسی همزمان نظام حقوق  بین الملل معاهدات در میان دولت ها و سازمان های بین المللی است که در میان آثار موجود کشورها موضوع معاهدات سازمان ها با وجود دارا بودن کنوانسیون های بین المللی کمتر مورد توجه قرار گرفته است .

برشماری مزایا و امتیازات کتاب مذبور از حوصله نگارش این وبلاگ خارج بود و چه بسا از قدرت درک اینجانب نیز خارج باشد . این اشاره مختصر نیز تنها برای آگاهی شما مخاطبین محترم از وجود اینچنین کتاب ارزشمندی است که بنده به واسطه دینی بزرگی که به استاد دارم ( مطالعه چندین باره این کتاب برای خود من باعث تسلط بر مباحثی پایه ای حقوق بین الملل و بدست آوری قدرت تجزیه و تحلیل مناسبی جهت ترسیم زاویه مناسب نگرش به قواعد حقوق بین الملل گردید  ) تصمیم گرفته ام که در این پست به وجود و اهمیت آن  اشاره نمایم .


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: